19. junij, 2019 20:18

JAVNA UPRAVA: Otvoritev prenovljenih prostorov Upravne enote Lendava

LENDAVA: Slavnostne prireditve ob odprtju prenovljenih prostorov Upravne enote Lendava se je danes udeležil tudi minister za javno upravo Rudi Medved.

"S tem, ko ustvarjamo in izboljšujemo pogoje za vaše delo, ustvarjamo zadovoljstvo pri uporabnikih storitev. Dobri pogoji za delo prispevajo k boljšemu delu in boljšim storitvam. Brez osebnih stikov ne gre. Tega bomo, kljub digitalizaciji in e storitvam, potrebovali zmeraj", je poudaril minister ter dodal, da  je proti zapiranju uradov drugih organov in bo, kot je napovedal, storil vse, da "bodo, v še tako hudi dobi digitalizacije, dostopni za državljane".

Minister se je zahvalil vsem, ki so sodelovali pri tem projektu ter dodal, da poleg funkcionalnega delovnega okolja potrebujemo predvsem dobre ljudi, ki delajo v korist državljanov in državljank.

ZAHVALA ZAPOSLENIH

Načelnik lendavske upravne enote Štefan Gjerkeš se je ob otvoritvi prenovljenih prostorov zahvalil vsem zaposlenim, ki so strpno sodelovali pri projektu in svoja dela opravljali v stavbi ves čas izvedbe prenove, včasih v res težkih delovnih pogojih.

Otvoritveni trak je skupaj z ministrom in načelnikom upravne enote prerezal tudi župan Občine Lendava Janez Magyar, ki pozdravlja odločitev pristojnih, da je do potrebne sanacije prišlo in bodo tako zaposleni deležni lepega in prijaznega delovnega okolja.

CELOVITA PRENOVA

Poslopje Upravne enote Lendava je bilo v zadnje letu deležno celovite obnove. Šlo je za energetsko sanacijo, notranjo obnovo z zamenjavo dotrajane pisarniške opreme in gradnjo prizidka dvigala, kar je velika pridobitev tudi za gibalno ovirane osebe ter starejše. Sicer pa gre za t.i. upravni center, ki  pod isto streho združuje več organov javne uprave ter tako omogoča krajanom oz. državljanom te občine in sosednjih, da lahko uredijo večino upravnih zadev na enem mestu.

Foto: www.mju.gov.si

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.


Instagram test