24. februar, 2018 17:01

FOTO: Javna predstavitev programa investicijskih vlaganj do leta 2025

LENDAVA - EPK: Danes je bila v Gledališki in koncertni dvorani v Lendavi izvedena javna predstavitev »Programa investicijskih vlaganj v okviru Lokalnega programa za kulturo 2017 – 2025 in kandidature za Evropsko prestolnico kulture 2025«.

PREDSTAVITEV PROGRAMA S STRANI SNOVALCEV

Javne predstavitve se je udeležilo veliko število ljudi, ki so lahko slišali predstavitev programa investicij s strani snovalcev dokumenta, dr. Sama Petra Medveda ter prof. mag. Petra Gabrijelčiča. Svoje videnje programa je predstavil tudi župan Občine Lendava, mag. Anton Balažek.

PREDLOGI IN PRIPOMBE V KNJIGI PRIPOMB IN PREDLOGOV, PO ELEKTRONSKI POŠTI ALI POŠTI

Pripombe in predlogi k »Programu investicijskih vlaganj v okviru Lokalnega programa za kulturo 2017 – 2025 in kandidature za Evropsko prestolnico kulture 2025 z idejnimi rešitvami na področju prometnih ureditev v občini Lendava« se zbirajo v knjigi pripomb in predlogov, ki je na voljo v Gledališki in koncertni dvorani Lendava, lahko pa se pošljejo tudi po pošti na naslov Občina Lendava, Glavna ulica 20, 9220 Lendava ali po elektronski pošti na obcina@lendava.si s pripisom »Pripombe na program investicijskih vlaganj EPK«.

Program lahko najdete tukaj.

FOTO: Tomaž Galič

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test