MLADI: Priložnosti za študentsko in dijaško delo

LENDAVA - MLADI IN TRG DELA: Občina bo spodbujala vključevanje mladih v lokalno okolje s študentskim in dijaškim delom.

POZIV ŠTUDENTOM IN DIJAKOM

Občina bo v sodelovanju s Klubom študentov Lendava omogočila občasna pogodbena dela v lokalnem okolju. Študenti in dijaki se bodo lahko prijavili na 50, 100 ali 200-urno delo preko študentske napotnice. Večina dela bo na področju turizma, kulture in različnih storitvenih dejavnosti, ki so v lokalnem javnem interesu in se bodo opravila v poletnih mesecih, sodelovanje pa je možno skozi celo leto.

CELO LETO 3000 UR

Za študentsko in dijaško delo bo Občina zagotovila sredstva za delo v obsegu do 3.000 ur letno. Predvidena urna postavka je 5,99 evrov na uro neto. Katalog razpoložljivih del bo objavljen skupaj s pozivom predvidoma 30. aprila 2018 na spletni strani Občine (www.lendava.si).

ŽUPAN S PREDSEDNIKOM KŠL

Na srečanju v Mestni hiši je župan mag. Anton Balažek pohvalil prizadevanja Kluba študentov Lendava in Študentski Bogračfest v Mariboru. S predsednikom KŠL Husom Jusićem sta se dogovorila o reševanju prostorskih potreb in drugih oblikah sodelovanja. Vodstvo KŠL-ja je pozdravilo iniciativo Občine za vključevanje mladih na lokalni trg dela ter obljubilo sodelovanje pri tem projektu.  

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test