26. september, 2019 13:02

NAPOVEDUJEMO: Domača tržnica vabi pod kostanje

LENDAVA: Domača tržnica bo znova na sporedu to soboto, 28. septembra 2019 med 9. in 13. uro v bližini TIC Lendava.

PESTER IZBOR IZDELKOV IN PRIDELKOV

Na tržnici bo poskrbljeno za polne košarice in tudi za polne želodce. V ponudbi si bodo obiskovalci poleg že znanih izdelkov, kot so mlečni izdelki, med, mesnine, aronija lahko privoščili še kulinarično razvajanje z dödöli in retaši ter domačo kapljico. In ko bo za polne košarice in želodce že poskrbljeno, je čas še za boljše počutje z naravno kozmetiko. Tisti, ki bi pa radi obdarili sebe ali druge, pa bodo lahko izbirali med ročnimi izdelki, okraski in izdelki iz ličja.

Naslednje Domače tržnice bodo 26. oktobra in 25. novambra (skupaj s Katarininim sejmom).

Vabljeni na zdaj že znano prizorišče pod kostanji na druženje ob prijetni glasbi, domačih izdelkih in pridelkih ter odlični hrani – podprimo lokalno, kupujmo domače!

JAVNI POZIV ZA SODELOVANJE NA DOMAČI TRŽNICI

V Zavodu za turizem in razvoj Lendava je še vedno odprt poziv za sodelovanje ponudnikov lokalnih prehrambenih izdelkov in izdelkov domače in umetnostne obrti na Domači tržnici, ki poteka enkrat mesečno, praviloma vsako zadnjo soboto v mesecu v bližini Turistično-informacijskega centra v Lendavi (pod kostanji). Javni poziv je dostopen v povezavi: http://ztr.si/javni-poziv-za-ponudnike-na-domaci-trznici/

 

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test