05. november, 2019 12:43

NAPOVEDUJEMO: Lendava na kulinarično-vinskem sejmu v Bad Radkersburgu

BAD RADKERSBURG: Konec tedna bo v kongresnem centru Zehnerhaus v Bad Radkersburgu v Avstriji potekal kulinarično-vinski sejem „Grenzenlose Genussreise“, na katerem bo Lendava v organizaciji Zavoda za turizem in razvoj Lendava predstavila svoje turistične značilnosti, dogodke, pa tudi kulinariko in vino.

PARTNERSTVO IN PODPORA BAD RADKERSBURGA

Predstavitev v avstrijskem Bad Radkersburgu udejanja partnerstvo in podporo pri kandidaturi Lendave za Evropsko prestolnico kulture 2025 med Lendavo in Bad Radkersburgom, ki sta ga župana obeh mest podpisala konec letošnjega avgusta.

V soboto, 9. novembra 2019 ob 12h bo tako sommelier predstavil lendavska vina v tako imenovani vinski kleti v sklopu kongresnega centra, obiskovalci pa bodo lahko na promocijskem pultu poleg lendavskih vin lahko okušali in kupili še bograč, gibanico in perece, dan kasneje 10. novembra pa bodo na voljo še dödöli in retaši.

SEJEM V ŠVICARSKEM LUGANU 

Prve dni novembra pa se je Lendava predstavila na turističnem sejmu v Luganu - gre za največji tovrstni sejem v Švici, ki je posvečen potovanjem, rekreaciji in sprostitvi in ga letno obišče okoli 20.000 obiskovalcev. Na njem je letos sodelovalo okoli 300 razstavljalcev, med njimi tudi Lendava s stolpom in Hotelom Vinarium ter aktivnimi doživetji. Zanimanje obiskovalcev je bilo osredotočeno predvsem za produkte in pakete petzvezdičnih doživetij za zahtevnejše goste.

 

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test