25. julij, 2019 10:30

NAPOVEDUJEMO: Poleti v Lendavo

LENDAVA:  V okviru poletnega dogajanja v Lendavi tudi zadnji konec tedna v juliju obeta pester nabor dogodkov.

LETNI ODER GLEDALIŠKE IN KONCERTNE DVORANE

Včeraj se je na letnem odru gledališke in koncertne dvorane odvila interaktivna gledališka pustolovščina za družinsko publiko z naslovom Gusarsko gledališče kapitana Dade, danes ob 21. uri pa bo prav tako na letnem odru predstavljen dokumentarni film o umetniškemu razvoju Vlada Kreslina z naslovom Poj mi pesem. To je film o glasbi in tistih, ki jo imajo radi.

V petek, 26. avgusta, ob 20. uri bo na letnem odru nastopila folklorna skupina Kerka Táncegyüttes iz madžarskega Lentija, ki vabi na predstavitev madžarskih, ciganskih in romunskih plesov iz Madžarske in Transilvanije.

DOMAČA TRŽNICA

Pod kostanji na Glavni ulici se bo v soboto, 27. julija, med 8. in 13. uro odvila Domača tržnica s ponudbo domačih izdelkov, pridelkov ter kulinariko.

MEDGENERACIJSKI PIKNIK IN ABBASOLUT

V parku Roža bo sobota v znamenju Medgeneracijskega piknika, ki se bo sklenil z nastopom skupine ABBASOLUT ob 20. uri.  Na letnem odru gledališke in koncertne dvorane boste lahko prisluhnili uspešnicam legendarne zasedbe. ABBA Tribut Band Hungary je veččlanska glasbena skupina z vsemi uspešnicami, kostumi in posebnimi efekti. Orkester je sestavljen iz umetnikov že znanih ansamblov, profesionalni zvok in scenska tehnika pa sta nepogrešljiv element nastopa.
ABBA vročica nikoli ne mine!

FESTIVAL POEZIJE

V nedeljo, 28. julija, ob 17. uri na dvorišču knjižnice gostuje mednarodni festival sodobne poezije Murakon, ki obeta druženje z literaturo v sproščenem vzdušju ob glasbi in lokalnih dobrotah.

STAND UP NA LENDAVSKEM GRADU

Na lendavskem gradu pa se v nedeljo, 28. avgusta, ob 20. uri nadaljuje naslednja v nizu stand up predstav s perspektivnimi mladimi komiki.

Podroben program si oglejte na www.lendava-lendva.si.

 

 

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test