12. avgust, 2019 12:26

NAPOVEDUJEMO: Poleti v Lendavo

LENDAVA: Teden, ki je pred nami, bo filmsko ter glasbeno obarvan. 

GLEDALIŠKA IN KONCERTNA DVORANA LENDAVA

Danes ob 18. uri bo na ogled film »Kraljestvo vzhajajoče lune« (v orginalu »Moonrise Kingdom«). Film je primeren za 12+ let. 
Na terasi Kavarne Art, pred Gledališko in koncertno dvorano od 20. uri naprej lahko prisluhnite Glasbenim utrinkom. Glasbeni utrinki domačih izvajalcev se, kot utrinki na nebu, vtisnejo v spomin in popestrijo prijetne poletne večere. Danes bosta zaigrala Peter Koša na violino in Luka Cojhter na kitaro.

V sredo na letni oder prihaja Alya s koncertom »Iz dnevne sobe«. Koncert je glasbena poslastica in nova zgodba Alyinega ustvarjanja – tako je tudi naslov njenega najnovejšega albuma. Obeta se nam prav poseben glasbeni večer z okusom, ki bo še bolj oseben, intimen in na katerem bo Alya predstavila nekaj novih pesmi, hkrati pa poslušalcem ponudila tisto najboljše iz preteklih let svojega glasbenega ustvarjanja v drugačnih, akustičnih aranžmajih. Koncert se bo pričel ob 20. uri.

V petek ob 18. uri bo na letnem odru Lutkovno gledališče Pupilla izvedlo lutkovno predstavo »ZooPotniki«. Predstava je primerna za 2+ leti. V sklopu Glasbenih utrinkov vas bosta v noč pospremila Peter Koša Emil Pál, ki bosta ob 20. uri zaigrala na violino in klaviature.

MESTNI PARK ROŽA

V petek ob 19. uri si boste v mestnem parku lahko ogledali novo fotografsko razstavo lendavskih fotografov.

Vljudno vabljeni!

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.


Instagram test