30. julij, 2020 10:16

NAPOVEDUJEMO: Poletni večeri na letnem odru gledališke in koncertne dvorane

LENDAVA: Na letnem odru gledališke in koncertne dvorane bo danes na sporedu lutkovna predstava za najmlajše, v petek si lahko ogledate francoski film, v soboto pa bo nastopila glasbena zasedba mladih glasbenikov, ki jih navdušuje stara glasbena zapuščina z območja Prekmurja in Porabja.

OTROŠKA PREDSTAVA

Danes, 30. julija 2020, ob 18. uri na letnem odru gostuje Lutkovno gledališče Pupilla z otroško predstavo PU; predstavo o medvedku, o tistem, ki živi v stoletni hosti in ima najraje na svetu med, svoje prijatelje, pujska, zajca in osla.

FILM: ZGODBA O ERIN BROKOVICH V FRANCOSKEM STILU

Jutri, 31. junija, ob 21. uri si lahko ogledate francoski film 150 miligramov, prepričljivo socialno drama o pogumni žvižgački, ki je razkrila škodljive učinke zdravil na zdravje ljudi.

SOBOTNI KONCERT

Poletne večere na letnem odru bodo ta teden sklenili mladi profesionalni glasbeniki iz Štajerske in Pomurske regije, ki se uveljavljajo na različnih glasbenih področjih (etno, klasika, džez, rock, fusion …). Vsak izmed članov skupine vpleta v glasbeno izvajanje Êdne svoje glasbene izkušnje in znanja, skupaj pa tvorijo pomlajeno arhaično podobo, ki tako zelo prija ušesom, poslušalca popelje v druge dimenzije in neverjetno pomirja ter kot celota navdušuje.
Koncert skupine Êdna bo v soboto, 1. avgusta, ob 20. uri.

 

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test