04. oktober, 2018 13:06

RAZPIS: Poziv za pospeševanje gospodarstva in sofinanciranje aktivnosti na področju vinogradništva

LENDAVA: Občina Lendava je objavila javni poziv za pospeševanje gospodarskega razvoja in javni razpis za sofinanciranje stroškov analize vina ter odkup vina za promocijo lokalnega vina.

POZIV ZA POSPEŠEVANJE GOSPODARSTVA

Javni poziv za pospeševanje gospodarskega razvoja v občini Lendava v letu 2018 je objavljen na spletni strani Občine. Cilj poziva je izvajanje ukrepov na področju pospeševanja gospodarskega razvoja, ki so razdeljeni v štiri sklope: Spodbujanje izobraževanja in usposabljanja ter povezovanja in promocije na področju podjetništva in malega gospodarstva; pospeševanje razvoja malega gospodarstva in storitvenih dejavnosti v mestnem jedru; spodbude za mikro, mala in srednja podjetja ter podjetnike začetnike in odpiranje novih delovnih mest. Skupna vrednost javnega poziva znaša 44.000,00 evrov in bo odprt do 12. oktobra 2018.

VINOGRADNŠTVO

Občina Lendava je objavila tudi Javni razpis za sofinanciranje aktivnosti na področju kmetijstva v letu 2018, ki bo za sofinanciranje stroškov analiz vina odprt do 30. novembra 2018, za odkup vina za promocijo lokalnega vina pa do 15. oktobra 2018. Iz tega razpisa se sofinancirajo stroški analiz vina vinogradnikom, ki so vpisani v register pridelovalcev grozdja in vina, dajejo svoje vino v promet in imajo vinograde na domačem vinorodnem podokolišu. Skupna vrednost javnega razpisa znaša 17.000,00 evrov.

Foto: Peter Škrilec

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test