25. april, 2018 15:50

TURIZEM: Nove priložnosti za delo v turizmu

ZAPOSLOVANJE – TURIZEM: Hotel Elizabeto bodo obnovili in odprli predvidoma meseca avgusta 2018. Zaposlili bodo receptorje, natakarje in sobarice.

NIVO ŠTIRIH ZVEZDIC

Lastnik bo hotel obnovil, tako da bo zagotovljen standard štirih zvezdic. Spremenjeno bo tudi ime hotela, ki bo namenjen poslovnežem in tranzitnim gostom.

ZAPOSLOVANJE

Predstavniki podjetja Sicom Invest d.o.o. so ob obisku na Občini predstavili tudi potrebe po zaposlovanju. Več informacij lahko zainteresiirani dobijo na elektornskem naslovu: urska.filipic@me.com. Priložnosti se kažejo za receptorje, sobarice in natakarje.
 

Izjava pooblaščenke podjetja: 

V letošnjem letu bomo po temeljiti obnovi odprli hotel - bivši Hotel Elizabeta. Lepa hotelska soba je predpogoj, da se gost odloči za prihod; da pa zadovoljen odide in se naslednjič spet vrne pa je potrebna duša hotela - to pa so zaposleni. Zato vse, ki radi delate z ljudmi in se ob tem celo zabavate vabim, da nam pošljete »opomnik«, da vas čim prej povabimo na pogovor. Potrebovali bomo prijazne receptorje, vešče natakarje in natančne sobarice. Oblikovali bi radi manjši, homogen kolektiv, ki bo z veseljem prihajal v službo.
Več informacij o pogojih dobite na naslovu urska.filipic@me.com.

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test